A DZSUNGEL KIRÁLYA: MSDOSSARY ISMÉT GYŐZÖTT

A regnáló FIFA eWorld Cup bajnok Mossad “MsDossary” Aldossary, aratott Londonban az idei utolsó FCC rendezvényen, ezzel már a második FUT Champions trófeát vihette haza 4 hónapon belül.

A Király dominált a Nagydöntőben.

A nagydöntőben, MsDossary a PS4 konzol bajnokával Corentin “Vitality Maestro” Thuillier-vel mérkőzött meg, de hogy őszinték legyünk, nem volt sokáig kérdéses hogy ki nyeri a mérkőzést. Az első kör 5-0-ás eredményt hozott (az MsDossary-nak „vendég pályának” számító PS4 konzolon). A visszavágó csak formalitás volt, MsDossary kontrollálta a franciát és az egy gólos vereséggel összesítésben simán nyert.

A Szaudi sztár, aki magát a “Dzsungel királyának” nevezi, és méltóan viselkedett nevéhez, kiemelkedett teljesítményével a világ legjobb FIFA 19 játékosai közül is. 

MsDossary betartotta F2Tekkz-nek adott ígéretét is.

Nem volt kérdés, hogy a londoni torna utolsó napjának legjobb meccse az XB1 konzol döntője volt. A MsDossary és Donovan “F2Tekkz” Hunt volt a párosítás melyet mindenki látni akart.

 A bolygó vitathatatlanul két legjobb FIFA 19 játékosa csapott össze egy nagyon szoros párharcban. F2Tekkz 2-0-ás hátrányból jött vissza a második mérkőzésen, megcsillogtatva elit szintű stick képességeit, olyan szinten amit talán előtte még nem láttunk, de MsDossary’s fegyelmezett játéka kifizetődő volt, és ezzel végetvetett F2Tekkz példa nélküli győzelmi sorozatának. 

A versengés MsDossary and F2Tekkz tehát nem ért véget, ezt a mérkőzés utáni interjúkból is érezhettük, ahol mindketten magukat nevezték a világ legjobbjának.

Izgalmak a PS4 viadalokon.

A PS4-es torna sem telt izgalmak nélkül, nem kisebb nevek voltak jelen mint a Joksan „Joksan” Redona (Complexity) és Marcus „Marcuzo” Jørgensen (North), akik a 2. napon jól szerepeltek a negyeddöntőkben, Lev “xLevVinken” Vinken például három napig veretlen maradt. Shaun „Shellzz” Springette (ManCity) is próbálkozott, de egyikük sem bírt a végső PS4 konzol bajnokkal, Vitality Maestro-val.

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...