A Salamander diadalmaskodott a CS:GO döntőjében

Nagy érdeklődést övezte a nap zárásaként a programra kerülő CS:GO döntőt, amelyben a Salamander ellenfele a Budapest Five volt. 
Hasonlóképpen az előző kettő játék lebonyolításához, a CS:GO-ban is BO3 keretein belül küzdött meg egymással a két vetélytárs csapat. 
A várakozásoknak megfelelően a Budapest Five kemény csatára kényszerítette a Bodito vezette sárga “gyíkokat”. A Salamander már 15-12-re is vezetett és egy esetleges győztes fordulóval övék lehetett volna az első pálya, azonban a budapesti ötös nem hagyta magát és kiharcolta az Overtime-ot. Azonban itt megint csak a sárgák akarata érvényesült és zsinórban négy fordulót nyerve 19-15-re hozták az első map-et, és előnyről várhatták a második pályát. 


Salamander – Budapest Five 1-0


A második pályán is végig kiegyenlített játékot láthattak a győri Play IT-re szépen számban kilátogató nézők. Négy sikeresen megvívott fordulóval gyorsan elhúzott a Budapest Five. A Salamandernek erre is volt válasza, ugyanis szintén négy egymásután aratott győzelemmel válaszolt. Hasonlóan az első maphez 8-7-es eredménynél tarthattak egy kis pihenőt a csapatok. A szünet után is ott folytatták a csapatok,ahol abbahagyták, azaz fej-fej mellett haladtak. Végül? az Overtime itt sem maradhatott el, ahol ismét Flash-ék bizonyultak jobbnak és megnyerték az első MNEB CS:GO döntőjét Győrben.


Salamander – Budapest Five 2-0

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...