Bemutatkozik a Playeventz Academy

Megkezdi szereplését a Playeventz Academy a T2A által szervezett 500.000 Ft összértékű eszköz összdíjazást kínáló GamePub League of Legends versenyen. Az online selejtező ma 12:00-tól kezdődik, és ha minden csapatunk szempontjából kezdvezően alakul, abban az esetben 2019.10.25-én találkozhattok velük békéscsabai Kolbászfesztiválon.

 

Csapatunk rövid bemutatása:

 

TOP Lane – SirHornet, Soulless Hatred

Top lanen két fiatal tehetségünk (SirHornet és Soulless Hatred) mutat hétről-hétre dinamikus fejlődést. SirHornet játékstílusa inkább passzív csapatjátékra épül és főként a tank champeket részesíti előnyben, míg SoullesHatred inkább bruiserekkel szeret játszani.

Jungle: – QueenTomca

Előszeretettel láthatunk junglesunktól Amumu, Sejuani pickeket, de mostanában elkezdett assasinokat is használni mint pl. Kha-Zix, amely tovább bővíti a repertoárját.

Mid lane: C R A P A C

Midesünk tehetsége vitathatatlan az edzők és csapattársak között. Soloqban Master divíziót is megjárta. Sok van benne, kérdés későbbiekben mennyire tud rendelkezésre állni a csapat számára.

Bot lane:

ADC – Cicaherceg

Support – Nealses

A Playeventz Academy bot laneje összeszokott párost alkot már jó ideje. Nagyon higgadtak és rettentő jó macrojuk van. Nealsesről még elmondható, hogy nagy felelősség az övé, hiszen a csapat irányítása elsősorban az ő kezében van.

Csapatunk edzői: Németh “mútú” Gábor és Gyurik “Ishiivel” Mike

 

A jó sorsolásnak köszönhetően az első fordulóban ellenfél nélkül maradt csapatunk, így továbbjutott a következő körbe, ahol a Infinity eSport – HIGH5PL párharc győztese lesz majd az ellenfél.

Ahogy korábban a bevezetőben is megírtuk értékes nyereményekkel gazdagodhatnak a legjobb csapatok, egészen pontosan:

Nyeremények:

  1. Hely: 5db 144hz-es monitor
  2. Hely: 5db Gamer billentyűzet vagy egér
  3. Hely: 5db GamePub T2A ajándékcsomag

 

A versennyel kapcsolatosan a legfontosabb információkat itt találjátok: https://bit.ly/2o1aWnd

Harjá Playeventz Academy!

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...