• null

    Tudtad?

    Gyurik „Ishiivel” Mike, Németh „mútú” Gábor, Szilvasán „szilva7” Bence mind profi játékosok és egyben a #playeventz coachai. Nem számít honnan jössz, nem számít ki vagy, ha együtt edzünk és készülünk a meccsekre számunkra nincs lehetetlen.

KEZDJ EL TANULNI A LEGJOBBAKTÓL MÉG MA!

Minden alkalommal elmondjuk azt is, hogy a mentális felkészültség mellett a testmozgás nagy mértékben pozitívan befolyásolhatja a játékosok teljesítményét. A kölni sportegyetem (Németország, https://www.dshs-koeln.de/) a közelmúltban befejezte egy ötéves tanulmányát, amely megállapította, hogy az e-sport versenyzői ugyanolyan fizikai igénybevételnek vannak kitéve, mint a hagyományos sportolók. Amire ebben az esetben mi is figyelünk az a kitartás, a megfelelő stresszkezelés és a kognitív funkciók.

Az edzések során lerajzolunk helyzeteket, amiket kielemzünk, hogy mikor mit kell vagy lehetne csinálni. Online tevékenységünk révén nyomon tudjuk követni a gyakorlásaitokat és azonnali, pillanatról pillanatra való helyzetelemzést tudunk adni. Megmutatjuk min lehet változtatni, motiválunk, stratégiákat dolgozunk ki, egyéni játékosok esetében figyelembe vesszük a sajátos képességeket, és abból hozzuk ki a legjobb eredményt.

HA NEM CSAK A JÁTÉK SZÁMÍT!

  • Légy akár egyéni vagy csapatjátékos,
  • mi irányt mutatunk és valódi eszközt adunk a kezedbe,
  • amivel a határ a csillagos ég!
  • Tanulj a #playeventz coachaitól!

VÁLASSZ OKTATÓINK KÖZÜL

Németh “mútú” Gábor

League of Legends edző

Gyurik “Ishiivel” Mike

League of Legends edző

Szabó "Mr Bunca MLG” Bence

FIFA20 edző

Schulteisz "Aledos" Ábel

EUW edző

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...