Tanulj a legjobbaktól a playeventznél

  • Home
  • Egyéb
  • Tanulj a legjobbaktól a playeventznél

Egyéni céljaid motiválnak, amit rövid időn belül megvalósítanál, vagy csapatoddal érnéd el a következő szintet? Nálunk mindezt otthonról teheted! Van ennél jobb?

Hosszú idő telt el, de csak elérkeztünk ehhez is, ahogy a League of Legends is. Napjaink legsikeresebb kompetitív esport játéka elindította új szezonját, és ennek apropójából a playeventz is új szolgáltatással jelentkezik.

Új szolgáltatásunk pedig nem más, mint az online coaching. Hétfőtől napról-napra tanulhattok a playeventz és a playeventz academy két edzőjétől. Gyurik „Iishivel” Mike és Németh „mútú” Gábor tapasztalatát és játéktudását ezentúl ti is igénybe vehetitek a playeventz megújult oldalán.

Sok éves League of Legends ismeret, versenyzés áll edzőink háta mögött, akiknek feltett szándéka, hogy a megszerzett tudásukat átadják, annak érdekében, hogy elérd célodat a lehető leghatékonyabb módon és, ami a legjobb nálunk mindezt otthonról teheted!

Nincs más dolgod, mint, hogy ellátogatsz weboldalunkra és lefoglalod a számodra/számotokra megfelelő időpontot és edzőt. A siker garantált, a lehetőség adott!

Hamarosan további játékokban jelentkezünk online coachinggal. Legyetek résen!

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...