A Team Plague nyerte a League of Legends döntőjét

A győri MNEB-on második játékként a LoL került megrendezésre, amelyben a Team Plague tört, a WiLD eddig igencsak stabilnak tűnő trónjára.

A Plague az első meccsen könnyedén bezsebelte, míg a másodikban inkább a WilD akarata érvényesült és végül ők jöttek ki jobban a nagy adok-kapokból. Ezzel következhetett a minden eldöntő utolsó mérkőzés.

A harmadik mérkőzésen egészen a 9. percig kellett varni az első gyilkosságra, amit a WiLD zsebelhetett be, de a később a bajnokság MVP-jének megválasztott sk1nzor hatékony közbe lépésének köszönhetően sikerült egy kill-t a Plaguenak is bezsebelnie. A 17. percben a Heraldnál alakult ki egy három a három elleni összecsapás, amelyet sk1nzor és Paresz sem élt túl, de a Herald-t smitenak köszönhetően így is a Team Plague hozta el. A következő csapat harcban a Plague egy remek kezdeményezést követően gyorsan behúzott három killt, amelyet egy torony lerombolása követett. Innentől a Plague irányította az összecsapást és már csak az volt a kérdés mikor hozzák el a Baront, ami végzetes lehet a WiLD-ra nézve. Ez a 28.percben sikerült is nekik, és innentől okosan játszva megnyerték a meccset is, ezzel pedig Az MNEB K&H League of Legends győztesei lettek! Gratulálunk a Team Plague csapatának!

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...