Volibear és Fiddlesticks rework

Pár hónapja a fejlesztők szavazásra bocsájtották a játékosok felé, hogy melyik hőst szeretnék frissítve látni az új szezonban.

A szavazás viszont annyira szoros lett, hogy a játék készítői kénytelenek voltak a két legtöbb szavazatot kapott hőst is elővenni, azaz Fiddlesticks-et és Volibear-t.

REAV3 közölt is egy másfél oldalas írásta fejlesztések jelenlegi állapotáról és elmondása szerint a munkálatok olyan előrehaladott állapotban vannak hogy gyakorlatilag Fiddle története képességei és kinézete már véglegesítésre is került. Ezek alapján Fiddle alap koncepcióján, azaz egy teamfight orientált ambush-mage-en nem is változtattak.

A játékosoknak új eszközei lesznek ahhoz, hogy megtalálják / megteremtsék az adott ellenfél ambushához szükséges minden feltételt.

A képek alapján egy dolgot biztosra vehetünk:

Fiddlesticks kisugárzása, mint ilyesztő már már horroros beütésű karakter biztosan nem fog változni.

 

Ami Volibeart illeti az őt érintő munkák még nincsenek annyira előrehaladva, tehát a történet, kinézet, képességek még változhatnak. Ezért ezekbe most nem ássuk bele magunkat olyan mélyen. De az eddigi koncepción itt se sokat változtattak.

Mindenki kedvenc medvéje egy „megállíthatatlan tank” lesz. Az egyik ötlet, amit most tesztelgetnek az hogy Volibear minden CC-nek ellen álljon. Broken? Szinte biztos. De mint azt már megszokhattuk majdnem minden rework-nél, a kiadást követő patch-ekben biztosan balancolni fogják.

Egy dolog biztos: A következő szezonban se maradunk érdekességek nélkül.

Forrás: League Nexus

Login
Loading...
Sign Up

New membership are not allowed.

Loading...